Wil je een onderdeel aan ons retourneren? Klik hier, download het retourformulier, vul dit in, print het uit en stop het bij de retourzending.

ZONDER DIT FORMULIER LOOPT DE AFHANDELING VAN JE RETOURONDERDEEL VERTRAGING OP OMDAT WIJ CONTACT OP MOETEN NEMEN OM ALLE GEGEVENS OP TE VRAGEN!!!

Op een aantal gebruikte, gereviseerde maar ook nieuwe onderdelen uit ons grote assortiment rekenen wij statiegeld. We doen dit om aan de vraag naar een bepaald onderdeel te kunnen blijven voorzien.

Met het oude onderdeel kunnen wij weer aan de slag, ofwel met een revisie of in het geval van een kapotte motor bijvoorbeeld het demonteren hiervan voor losse onderdelen als een carterpan of kleppendeksel. Zo zorgen we dat zoveel mogelijk tweedehands onderdelen weer een nieuw leven krijgen en we aan de vraag kunnen blijven voldoen.

Hoe werkt statiegeld op onderdelen?

Statiegeld vragen we bijvoorbeeld op een motorblok, versnellingsbak of een ecu set en werkt net als op lege flessen. Naast de prijs voor het onderdeel en eventuele verzendkosten wordt een extra bedrag in rekening gebracht. Dit statiegeldbedrag storten wij terug zodra wij het oude, defecte onderdeel van de auto hebben terugontvangen (binnen 4 weken na aankoop en schoon aangeleverd).

Voorbeeldberekening statiegeld

Een voorbeeld: Prijs motorblok met inruil van de oude motor €950,- + statiegeld €150,- Totaal €1.100,- na terugsturen van de oude defecte motor storten wij de betaalde €150,- weer terug.

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar
 

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.