Over Onderdelen- en Autobedrijf Bart Ebben

Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen. Naar deze kernwaarden wordt in beide bedrijven onder een dak gewerkt. Onze missie bestaat uit het vertalen van onze kennis en ervaring naar eerlijke oplossingen die onze klanten blij maken. Daar worden wij dan weer blij van en dat vinden wij weer heel belangrijk.

Uitgangspunt hierbij is dat we willen werken met mensen die passie hebben in wat ze doen, zodat de klant een optimale service ervaart.

Moderne autoafbraak voor Peugeot en Citroen onderdelen met garantie - Bart Ebben

Onderdelenbedrijf

Aan de hand van deze kernwaarden werken wij met originele, gebruikte onderdelen van Citroën & Peugeot van hoge kwaliteit en met uitstekende service. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor jouw onderdelenvraag. In ons onderdelenbedrijf doen we dit door het juiste onderdeel bij het probleem te zoeken. En door onze duurzame werkwijze denken we hierbij niet alleen aan nu, maar ook aan de volgende generaties. In samenwerking met ARN, Stiba en ARA kunnen we inmiddels meer dan 95% van een auto recyclen.

  • Door meer dan 40 jaar merkspecialisme het juiste onderdeel
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Zoeken op OEM onderdeelnummer mogelijk
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op aanvragen
  • Snelle verzending


Autobedrijf

Onder hetzelfde dak bevindt zich ook ons gelijknamige Autobedrijf voor het uitvoeren van degelijk onderhoud of een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie. Daarbij bieden we een met zorg geselecteerd aanbod occasions aan. Als BOVAG en PCA dealer ligt hierbij de nadruk op Peugeot en Citroën maar zijn andere merken ook van harte welkom!

Bart Ebben houdt u op weg!

Historie

Van oorsprong is Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot een Citroën DS specialist. In 1981 kreeg het bedrijf de naam Autobedrijf Bart Ebben en werd door Bart en Gertrud de vestiging in Molenhoek in gebruik genomen. Steeds meer klanten wisten het specialistische bedrijf te vinden en te waarderen, om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen moest dit pand stapsgewijs uitgebreid worden tot aan de verhuizing naar de Sluisweg 18 te Malden in 2000.

De unieke combinatie van zowel Autobedrijf als Onderdelenbedrijf kon in dit pand uitstekend voortgezet worden. Sindsdien is Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot elk jaar gegroeid en is het tegelijkertijd ook steeds meer een familiebedrijf geworden. Zelfs zodanig dat momenteel hard gewerkt wordt aan bedrijfsopvolging door zoon Bart Jr. in het Onderdelenbedrijf en dat dochter Carmen met schoonzoon Jan inmiddels het Autobedrijf hebben overgenomen.

Meer informatie over ons is ook te vinden in de rondleiding of onder nieuws.

Citroen DS specialist Autobedrijf Bart Ebben in Molenhoek 

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.