Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xm > Relaisschakelaars > Kolom schakelaar > Links cruise control bediening 3 schroef bev. zie 96132778

CITROEN Xm Kolom schakelaar - LINKS CRUISE CO

RELAISSCHAKELAARS
LINKS CRUISE CONTROL BEDIENING/ 3 SCHROEF BEV./ZIE 96132778

Kenmerken
Merk Citroen
Model Xm
Onderdeel groep Relaisschakelaars
Onderdeel Kolom-schakelaar
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
E1 JAEGER 96132778ZL FK
KM: 202.000
prijs: Op aanvraag


U zocht een Citroen Xm Kolom-schakelaar Links cruise control bediening/ 3 schroef bev./zie 96132778 , vraag deze kolom schakelaar direct aan met bovenstaande knop. Bij twijfel over de juistheid van de Citroen Xm stuurkolomschakelaar voor uw wagen, kunt u dit simpelweg vermelden. Wij controleren dan de toepasbaarheid en dat is bepaald geen sinecure. De bediening van de pinkers, de mistlampen, verlichting, claxon, enz. moet exact eender zijn aan uw schakelaar.

Toezenden van de Citroen Xm kolomschakelaar


Na overleg en indien wij komen tot het sluiten van een overeenkomst kunnen wij overgaan tot het toezenden van de kolomschakelaar naar uw (bedrijfs)locatie. Wij vertrouwen hiertoe op een gespecialiseerde pakketdienst en zorgen voor een robuuste verpakking.

Andere Citroen occasie onderdelen


Komt de combischakelaar versie niet overeen met uw pinkerbediening? Zelf kunt u naar andere uitvoeringen speuren in onze onderdelencatalogus of stel ons een vraag zodat wij voor u aan het werk kunnen gaan om de juiste Citroen occasie onderdelen te vinden. 

 

Voor meer wisselstukken voor uw Citroen Xm kunt u terugkeren naar onze catalogus.