Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Brandstof systeem > Brandstof tank > Diesel 07329 >07448 zie.1500e9

CITROEN Saxo Brandstof tank - DIESEL/ 07329->

BRANDSTOF SYSTEEM
DIESEL/ 07329->07448/ ZIE.1500E9

Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Brandstof-systeem
Onderdeel Brandstof-tank
Het door u geselecteerde product is helaas niet op voorraad

Via ons aanvraagformulier kunt u bij onze moderne autoafbraak direct het wisselstuk vrijblijvend aanvragen waarnaar u op zoek bent. Ons zeer bekwame team voorziet u dan zo spoedig mogelijk van prijs en stockinformatie voor nieuwe of gebruikte onderdelen.

Vind dit onderdeel voor mij


Een gebruikte Citroen Saxo brandstoftank Diesel/ 07329->07448/ zie.1500e9 als voordelig alternatief bij een defect. Een brandstoftank geeft niet zo heel dikwijls problemen, maar mocht dit gebeuren dan is een tweedehandse benzinetank of dieseltank een prettige, betaalbare oplossing.

De juiste Citroen Saxo brandstoftank vinden


Is de Citroen Saxo brandstoftank Diesel/ 07329->07448/ zie.1500e9 de juiste tank voor uw Saxo? Stuurt u ons dan een onderdeelaanvraag middels een van de bovenstaande knoppen. Mogelijke onzekerheid over de juistheid van de naftbak of dieseltank voor uw Citroen Saxo kunt u ons in uw aanvraag melden, wij gaan dan voor u op zoek naar de juiste versie voor uw Saxo. Soms omvat de levering ook de vulpijp (of vulhals) van de tank, dit maakt de montage nog eenvoudiger. Bij een aantal modellen wordt de FAP vloeistof ook opgeslagen in een apart compartiment van de brandstoftank.

Wij kunnen u de Citroen Saxo brandstoftank toesturen per pakketdienst. Na overleg met onze verkoopafdeling kunt u de tank ook afhalen in Malden.