Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Nemo > Deuren > Ra portier > Schuifdeur zonder ruit met brede stootlijst zie 9008t4

CITROEN Nemo Ra portier - SCHUIFDEUR/ ZON

DEUREN
SCHUIFDEUR/ ZONDER RUIT/ MET BREDE STOOTLIJST/ ZIE 9008T4
NFP
Kenmerken
Merk Citroen
Model Nemo
Onderdeel groep Deuren
Onderdeel Ra-portier
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
A2 KTW GRIJS A2 5T1 9008T4 NFP BB
KM: 238.000
prijs: Op aanvraag


Een Citroen Nemo portier rechts achter tweedehands Schuifdeur/ zonder ruit/ met brede stootlijst/ zie 9008t4 nfp met garantie gemakkelijk aanvragen bij de gespecialiseerde Citroen autoafbraak. Wij tonen graag vooraf wat u koopt. Bij de portieren in voorraad staan daarom in veel gevallen foto iconen voor het tonen van afbeeldingen van de donorauto. Soms zijn ook nog specifieke detailfoto's van de betreffende deur toegevoegd.

Citroen Nemo portier rechts achter verzending

Na overeenstemming met een van onze verkopers wordt de Citroen Nemo achterportier Schuifdeur/ zonder ruit/ met brede stootlijst/ zie 9008t4 nfp voor verzending gereed gemaakt. Met veel zorg verpakken wij de deur zodat u het onderdeel ook in de omschreven staat ontvangt. Bovendien is bestellen voor 15.00 uur in veel gevallen al de volgende werkdag in huis.

Nemo tweedehands achterportier beschrijving kwaliteit

Om de kwaliteit van het betreffende achterportier zo duidelijk mogelijk te maken, hebben wij codes bij veel exemplaren geplaatst. Deze codes omschrijven eventuele deukjes of krassen. Bij klikken op de afbeelding van onze kwaliteitscodekaart voor gebruikt plaatwerk hieronder ziet u precies welke betekenis de codes hebben.

Klik voor een vergroting - kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot


In geval van een deukje, kras, roest of lakprobleem in de Nemo achterdeur wordt de lokatie en grootte ervan door ons middels dit systeem exact omschreven.