Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogusU bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Jumpy > Motor en motordelen > Motor > D 1.9 djy met vacuum pomp op cilinderkop

CITROEN Jumpy Motor - D 1.9 DJY/ MET

MOTOR EN MOTORDELEN
D 1.9 DJY/ MET VACUUM POMP OP CILINDERKOP

Kenmerken
Merk Citroen
Model Jumpy
Onderdeel groep Motor-en-motordelen
Onderdeel Motor
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
F1 D9B XUD9 10CH6N 4029255 BOSCH 0460484064 GS
KM: 314.000
prijs: Op aanvraag


Zoekt u een gebruikte Citroen Jumpy motor D 1.9 djy/ met vacuum pomp op cilinderkop ? Vraag hierboven een motorblok aan en wij melden u zo spoedig mogelijk ons aanbod met leveringstermijn en prijs voor een tweedehands Citroen Jumpy motor passend in uw wagen. U kunt ons ook een algemene onderdelenaanvraag sturen met daarin het onderdeel dat u zoekt. 

Citroen Jumpy motor per pakketdienst


Om de motorblokreparatie snel ten uitvoer te kunnen brengen, kunnen wij u de vervangende Citroen Jumpy motor per pakketdienst toesturen. Mocht u de moteur liever in eigen persoon komen ophalen, vraagt u dan vooraf onze verkoop of het motorblok reeds uit de auto gedemonteerd is. 

Inbouw motor mogelijk


Indien gewenst is inbouw van de Citroen Jumpy tweedehands motor door onze garage ook mogelijk. Wij zijn reeds jarenlang specialist in de merken Citroën & Peugeot en voeren dagelijks de meest uiteenlopende technische reparaties uit. 

 

 

Voor meer wisselstukken voor uw Citroen Jumpy kunt u terugkeren naar onze catalogus.