Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogusU bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Jumpy > Deuren > Ra portier > Schuifdeur t3 ruit zie 9008p4

CITROEN Jumpy Ra portier - SCHUIFDEUR/ T3/

DEUREN
SCHUIFDEUR/ T3/ -RUIT/ ZIE 9008P4

Kenmerken
Merk Citroen
Model Jumpy
Onderdeel groep Deuren
Onderdeel Ra-portier
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
Bekijk hier de foto
EWP WIT A2 BESTICKERD 9008P4 -KLINK
KM: 118.000
prijs: Op aanvraag


Een Citroen Jumpy portier rechts achter tweedehands Schuifdeur/ t3/ -ruit/ zie 9008p4 met garantie gemakkelijk aanvragen bij de gespecialiseerde Citroen autoafbraak. Wij tonen graag vooraf wat u koopt. Bij de portieren in voorraad staan daarom in veel gevallen foto iconen voor het tonen van afbeeldingen van de donorauto. Soms zijn ook nog specifieke detailfoto's van de betreffende deur toegevoegd.

Citroen Jumpy portier rechts achter verzending

Na overeenstemming met een van onze verkopers wordt de Citroen Jumpy achterportier Schuifdeur/ t3/ -ruit/ zie 9008p4 voor verzending gereed gemaakt. Met veel zorg verpakken wij de deur zodat u het onderdeel ook in de omschreven staat ontvangt. Bovendien is bestellen voor 15.00 uur in veel gevallen al de volgende werkdag in huis.

Jumpy tweedehands achterportier beschrijving kwaliteit

Om de kwaliteit van het betreffende achterportier zo duidelijk mogelijk te maken, hebben wij codes bij veel exemplaren geplaatst. Deze codes omschrijven eventuele deukjes of krassen. Bij klikken op de afbeelding van onze kwaliteitscodekaart voor gebruikt plaatwerk hieronder ziet u precies welke betekenis de codes hebben.

Klik voor een vergroting - kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot


In geval van een deukje, kras, roest of lakprobleem in de Jumpy achterdeur wordt de lokatie en grootte ervan door ons middels dit systeem exact omschreven.