Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogusU bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Jumpy > Deuren > Ra portier > Schuifdeur t1 t2 ruit zie.900878 nfp

CITROEN Jumpy Ra portier - SCHUIFDEUR/ T1+

DEUREN
SCHUIFDEUR/ T1+T2/ -RUIT/ ZIE.900878 NFP

Kenmerken
Merk Citroen
Model Jumpy
Onderdeel groep Deuren
Onderdeel Ra-portier
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
Bekijk hier de foto
2 foto's
MAT ZWART GESCHILDERT ORGINEEL EWP WIT A3 DIVERSE DEUKJES DICHT GEEN RUIT 900878 NFP
KM: 217.000
prijs: Op aanvraag


Een Citroen Jumpy portier rechts achter tweedehands Schuifdeur/ t1+t2/ -ruit/ zie.900878 nfp met garantie gemakkelijk aanvragen bij de gespecialiseerde Citroen autoafbraak. Wij tonen graag vooraf wat u koopt. Bij de portieren in voorraad staan daarom in veel gevallen foto iconen voor het tonen van afbeeldingen van de donorauto. Soms zijn ook nog specifieke detailfoto's van de betreffende deur toegevoegd.

Citroen Jumpy portier rechts achter verzending

Na overeenstemming met een van onze verkopers wordt de Citroen Jumpy achterportier Schuifdeur/ t1+t2/ -ruit/ zie.900878 nfp voor verzending gereed gemaakt. Met veel zorg verpakken wij de deur zodat u het onderdeel ook in de omschreven staat ontvangt. Bovendien is bestellen voor 15.00 uur in veel gevallen al de volgende werkdag in huis.

Jumpy tweedehands achterportier beschrijving kwaliteit

Om de kwaliteit van het betreffende achterportier zo duidelijk mogelijk te maken, hebben wij codes bij veel exemplaren geplaatst. Deze codes omschrijven eventuele deukjes of krassen. Bij klikken op de afbeelding van onze kwaliteitscodekaart voor gebruikt plaatwerk hieronder ziet u precies welke betekenis de codes hebben.

Klik voor een vergroting - kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot


In geval van een deukje, kras, roest of lakprobleem in de Jumpy achterdeur wordt de lokatie en grootte ervan door ons middels dit systeem exact omschreven.