Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogusU bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Jumpy > Deuren > Lv portier > T3 zie 9002x4 1

CITROEN Jumpy Lv portier - T3/ ZIE 9002X4

DEUREN
T3/ ZIE 9002X4

Kenmerken
Merk Citroen
Model Jumpy
Onderdeel groep Deuren
Onderdeel Lv-portier
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
Bekijk hier de foto
KPV BLAUW A2 3T1 +RUIT +KLINKEN +BINNENSLOT -RAAMMECHANIEK 9002X4 BB
KM: 113.000
prijs: Op aanvraag


Een Citroen Jumpy portier links voor tweedehands T3/ zie 9002x4 met garantie gemakkelijk aanvragen bij de gespecialiseerde Citroen autoafbraak. Bij de portieren in voorraad staan in veel gevallen foto iconen met afbeeldingen van de donorauto en zijn soms ook nog specifieke detailfoto's van de betreffende deur toegevoegd.

Citroen Jumpy bestuurdersdeur verzending

Na overeenstemming met een van onze verkopers wordt de Citroen Jumpy bestuurdersdeur T3/ zie 9002x4 voor verzending gereed gemaakt. Met veel zorg verpakken wij het portier zodat u de gebruikte deur ook in de omschreven staat ontvangt. Bovendien is bestellen voor 15.00 uur in veel gevallen al de volgende werkdag in huis.

Jumpy tweedehands portier links voor beschrijving kwaliteit

Om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit van het betreffende linker portier hebben wij codes bij veel exemplaren geplaatst. Deze codes omschrijven eventuele deukjes of krassen. Bij klikken op de afbeelding van onze kwaliteitscodekaart voor gebruikt plaatwerk ziet u precies hoe dit werkt.

Klik voor een vergroting - kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot


In geval van een deukje, kras, roest of lakprobleem in de Jumpy deur wordt de lokatie en grootte ervan door ons middels dit systeem exact omschreven.