Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogusU bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Jumper > Relaisschakelaars > Kolom schakelaar > T2 com airbag verlichting ruitenwissers geen radio 1

CITROEN Jumper Kolom schakelaar - T2/ COM +AIRBAG

RELAISSCHAKELAARS
T2/ COM +AIRBAG/ VERLICHTING +RUITENWISSERS/ GEEN RADIO
BEDIENING GEEN CRUISE CONTROLE/ 735309507 735374800/ ZIE 625398
Kenmerken
Merk Citroen
Model Jumper
Onderdeel groep Relaisschakelaars
Onderdeel Kolom-schakelaar
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
Bekijk hier de foto
6 foto's
NIEUW EX BTW 625398 BEJ
KM: 000
prijs: Op aanvraag


U zocht een Citroen Jumper Kolom-schakelaar T2/ com +airbag/ verlichting +ruitenwissers/ geen radio bediening geen cruise controle/ 735309507 735374800/ zie 625398, vraag deze kolom schakelaar direct aan met bovenstaande knop. Bij twijfel over de juistheid van de Citroen Jumper stuurkolomschakelaar voor uw wagen, kunt u dit simpelweg vermelden. Wij controleren dan de toepasbaarheid en dat is bepaald geen sinecure. De bediening van de pinkers, de mistlampen, verlichting, claxon, enz. moet exact eender zijn aan uw schakelaar.

Toezenden van de Citroen Jumper kolomschakelaar


Na overleg en indien wij komen tot het sluiten van een overeenkomst kunnen wij overgaan tot het toezenden van de kolomschakelaar naar uw (bedrijfs)locatie. Wij vertrouwen hiertoe op een gespecialiseerde pakketdienst en zorgen voor een robuuste verpakking.

Andere Citroen occasie onderdelen


Komt de combischakelaar versie niet overeen met uw pinkerbediening? Zelf kunt u naar andere uitvoeringen speuren in onze onderdelencatalogus of stel ons een vraag zodat wij voor u aan het werk kunnen gaan om de juiste Citroen occasie onderdelen te vinden. 

 

Voor meer wisselstukken voor uw Citroen Jumper kunt u terugkeren naar onze catalogus.