Vergroting 2dehands onderdelen stock en auto opslag Bart Ebben Citroen Peugeot

categorie: Onderdelen nieuws
datum:02-05-2018

Om u nog beter te kunnen bedienen is er achter de schermen al lange tijd gewerkt aan een uitbreiding van ons bedrijfsgebouw. 

Door plaatsing van een extra bedrijfshal is een vergroting van de 2dehands onderdelen Citroen Peugeot stock en auto opslag mogelijk. Het gehele bedrijf wordt met deze stap onder dak gebracht voor een optimale werksituatie en de hoogst mogelijke kwaliteit.

Plattegrond nieuwe bedrijfshal Bart Ebben Citroen Peugeot tweedehands onderdelen - Auto opslag en onderdelenmagazijn Aanbouw Citroen Peugeot tweedehands onderdelenmagazijn en overdekte auto opslag

Onderdelenmagazijn en auto opslag 

Achter het bestaande gebouw zal een bedrijfshal van 12 meter hoogte verrijzen, voor uitbreiding van het onderdelenmagazijn en voor de opslag van demontageauto's. De auto's zullen boven elkaar in speciale stellingen worden geplaatst om zo de beschikbare ruimte ten besten te kunnen benutten.

Volg de vorderingen

Naar verwachting zal de nieuwe bedrijfshal medio 2018 in gebruik genomen kunnen worden. Tot die tijd is de voortgang van de bouw te volgen door regelmatige berichten op onze website en op onze social media kanalen.

Inmiddels zijn de eerste stappen gezet, zoals in de onderstaande video's te bekijken is.

Om tot aan hoogtes van 12 meter te kunnen reiken met een smalle gangen heftruck is een supervlakke betonvloer noodzakelijk. De aanleg hiervan is een werk voor specialisten, bekijk hier in rap tempo hoe zij hun werk deden:Na het aanbrengen van de wand- en dakplaten is de omvang nog beter zichtbaar geworden:Het stalen geraamteHet fundamentHet grondwerk