Vergroting 2dehands onderdelen stock en auto opslag Bart Ebben Citroen Peugeot

categorie: Onderdelen nieuws
datum:18-02-2019

Om u nog beter te kunnen bedienen is er achter de schermen lange tijd gewerkt aan een uitbreiding van ons bedrijfsgebouw. 

Door plaatsing van een extra bedrijfshal is een vergroting van de 2dehands onderdelen Citroen Peugeot stock en auto opslag mogelijk. Het gehele bedrijf is met deze stap onder dak gebracht voor een optimale werksituatie en de hoogst mogelijke kwaliteit.

Plattegrond nieuwe bedrijfshal Bart Ebben Citroen Peugeot tweedehands onderdelen - Auto opslag en onderdelenmagazijn Aanbouw Citroen Peugeot tweedehands onderdelenmagazijn en overdekte auto opslag

Onderdelenmagazijn en auto opslag 

Achter het bestaande gebouw is een bedrijfshal van 12 meter hoogte verrezen, voor uitbreiding van het onderdelenmagazijn en voor de opslag van demontageauto's. De auto's worden nu boven elkaar in speciale stellingen geplaatst om zo de beschikbare ruimte ten besten te kunnen benutten.

Volg de vorderingen

De nieuwe bedrijfshal is medio 2018 in gebruik genomen, het magazijn wordt langzaamaan gevuld en nieuwe werkwijze wordt steeds meer eigen gemaakt. Bekijk de weg naar het eindresultaat in de onderstaande video's en foto's.

Om de demontageauto's 3 hoog in de autostellingen te kunnen plaatsen is een speciale heftruck benodigd, dit is een zogenaamde zijlader. Deze is op speciale bestelling gebouwd, de levering liet enige tijd op zich wachten maar nu kunnen we ermee aan de slag.

 

Om de voorraad demontageauto's 3 hoog te kunnen stockeren zijn speciale autostellingen opgebouwd. Boven de auto's is nog stellingruimte voorzien voor o.a. de opslag van stootbumpers.Het grootste gedeelte van de bedrijfshal is ingericht met magazijnstellingen, deze zijn tot maximale hoogte van 11 meter gebouwd. 
De Brandscheiding tussen het nieuwe en het reeds bestaande pand is een noodzakelijke voorziening.Om tot aan hoogtes van 12 meter te kunnen reiken met een smalle gangen heftruck is een supervlakke betonvloer noodzakelijk. De aanleg hiervan is een werk voor specialisten, bekijk hier in rap tempo hoe zij hun werk deden:Na het aanbrengen van de wand- en dakplaten is de omvang nog beter zichtbaar geworden:Het stalen geraamteHet fundamentHet grondwerkTerug naar ons nieuwsoverzicht of direct een onderdeel aanvragen.