Spectaculaire Autovakbeurs Gorinchem 2013 bij Bart Ebben

categorie: Onderdelen nieuws
datum:18-02-2013

Onderdelenspecialist Bart Ebben verzorgt spectaculaire Autovakbeurs Gorinchem 2013

Groots en evenwichtig spektakel op de Bart Ebben stand!


Op 5,6 en 7 februari 2013 werd de achtste editie van de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs te Gorinchem (NL) gehouden. Gedurende drie dagen te weten de dinsdag, woensdag en donderdag was er elke dag vanaf 15.00 uur gelegenheid om zich te laten informeren over de laatste producten en ontwikkelingen in de Automotivebranche. Hierbij sprong de beursstand van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot autoafbraak onderdelen er op spectaculaire wijze uit.Uniek en spectaculair evenwicht

Heden ten dage probeert de automotive wereld duidelijk een nieuw evenwicht te vinden. Bij Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot vindt u elke dag weer balans in de vorm van een duurzaam product tegen een eerlijke prijs en een goede service. Op onze stand werd dit op een unieke en spectaculaire wijze uitgedragen! 

Hoe kan immers de perfecte balans nu beter worden gedemonstreert dan met het spektakel van een demonstratie Biketrial! Bij deze dynamische sport is evenwicht de spil waar alles om draait. Rick Koekoek (NL) is de huidige nummer 4 op de UCI Wereldranglijst en daarmee de uitgelezen persoon om te laten zien welk een prachtige sport Biketrial is. De bezoekers van onze stand toonden zich dan ook zichtbaar onder de indruk van de ongekende vaardigheden van Rick.


 

 

Grote namen als enthousiaste partner!

Wat is er schoner dan dat enkele van onze partners direct zo enthousiast werden en direct ook hun medewerking aan onze bijzondere show wilden verlenen! Met trots konden wij de spectaculaire demo's tonen door de warme support van VWE, De Rooy Transport en King-Ping Imperiaals als onze partners!

King-Ping Imperiaals partner bij Bart Ebben op Autovakbeurs Gorinchem 2013


Hier een impressie van de Biketrial demo's op film (Wij excuseren ons voor de matige beeldkwaliteit):Kijk hier voor meer informatie over onze occasie onderdelen: