Optimaal aftappen Citroen Peugeot demontageauto's

categorie: Onderdelen nieuws
datum:18-02-2019

Door een efficiëntere plaatsing van een speciale aftapinstallatie voor het aftappen van onze Citroen Peugeot demontageauto's optimaliseerden we ons demontageproces. Deze vernieuwing zorgt voor een grotere flexibiteit in het proces van het aftappen van alle vloeistoffen uit de auto's voordat de daadwerkelijke demontage aanvangt.

Recyclage van vloeistoffen

Elke vloeistof wordt middels de installatie snel en volledig gescheiden uit de auto gehaald en afgezogen.

Vloeistoffen aftappen demontageauto's Citroen Peugeot nu op 2 hefbruggen mogelijkDenk hierbij aan benzine, diesel, motorolie, versnellingsbakolie, koelvloeistof, remvloeistof, ruitensproeiervloeistof en aircovloeistof. De grote opslagtanks worden periodiek geleegd door Auto Recycling Nederland (ARN), de vloeistoffen worden daarna voor hergebruik geschikt gemaakt. 


Contributie aan circulaire economie

Door zorgvuldig elke vloeistof gescheiden aan te leveren, dragen wij ons deel ook hier bij aan de circulaire economie. En dat terwijl we gelijktijdig een efficiencyslag in ons bedrijfsproces hebben kunnen realiseren. Door de plaatsing tussen twee hefbruggen in kunnen er tegelijkertijd twee auto's worden ontdaan van hun vloeistoffen. Daarna kan direct worden overgegaan tot de daadwerkelijke demontage van gebruikte onderdelen.

In de video een inkijk in onze aftapinstallatie in bedrijf:
 Terug naar ons nieuwsoverzicht of direct een onderdeel aanvragen.