Bart Ebben present op AMT Live beurs 2016

categorie: Onderdelen nieuws
datum:16-02-2017

Bart Ebben was met een stand aanwezig op AMT Live 2016, daarop kon vanalles over gebruikte onderdelen Citroen Peugeot opgestoken worden.

Op 15 & 16 november werd het kennisevent voor de automotive gehouden in het Autotron te Rosmalen(NL) en wij mochten ons ook op veel Vlaamse bezoekers verheugen.

Meer weten over gebruikte onderdelen

Tussen allerlei thema's in de automotive was ook onze stand te vinden, het gaf ons de kans om u een kijkje in onze keuken te geven. We gaven er inzicht in onze wereld van tweedehands auto onderdelen en vooral hoe u uw voordeel met gebruikte wisselstukken kan doen!

Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen op AMT Live beurs 2016

Automotive kennis tanken

De AMT Live beurs draait om het delen van automotive kennis en kunde op velerlei gebied. Er zijn geen opgesmukte stands met vermaak te vinden, maar juist de overdracht van kennis in vele vormen staat centraal. Personen werkzaam in de automotive kunnen er dus echt kennis komen tanken om zodoende bij te blijven met de elkaar snel opvolgende, moderne technieken.

En dat is dan ook duidelijk merkbaar aan de bezoekers, we hadden de eer om met veel oprecht geïnteresseerde garagisten en andere vaklieden te mogen spreken! Zowel klant als nog geen klant wist ons verhaal over onze benadering van gebruikte onderdelen en onze "onderdelen met een verhaal" op waarde te schatten.

Onderdelen met een verhaal

Op onze stand hadden we een mooi aantal "onderdelen met een verhaal" verzameld. Onderdelen die af fabriek niet meer te leveren zijn, maar die wij daarom nieuw in originele kwaliteit laten produceren zoals een Peugeot 206 EGR luchtpomp. En kleinere onderdelen die normaal niet los verkrijgbaar zijn, maar weldegelijk bij ons om daarmee dan een groter onderdeel voordelig te kunnen repareren. Zoals daar bijvoorbeeld zijn een Peugeot 407 fuseestuk silentblock of een Citroen Berlingo deurgreep scharnierpen die een deelreparatie mogelijk maken.

Daarbij registreren wij in ons systeem ook bij elk onderdeel een verhaal als wij hiermee ervaring hebben opgedaan. Deze ervaring helpt u bij het bestellen van het juiste onderdeel en bij het uitvoeren van de reparatie. Deze kennis wordt u tijdens uw zoektocht naar het juiste wisselstuk door onze medewerkers aangeboden om te voorkomen dat u met het bestelde onderdeel het probleem niet kunt oplossen.

Enkele Citroen Peugeot onderdelen met een verhaal op onze AMT Live stand

Terug naar ons nieuwsoverzicht.