U bevindt zich op: Sitemap > Citroen berlingo achteras

Citroen Berlingo achteras vervangen of repareren

De Citroen Berlingo achteras gaat in veel gevallen speling vertonen, bij Bart Ebben kunt u terecht voor een nieuwe of tweedehands achteras voor uw Multispace MPV of camionette. Wanneer nog geen sprake is van overmatige slijtage kunnen wij u ook een revisieset leveren waarmee door een ervaren mechanieker zelf de speling op de achterbrug gerepareerd kan worden.

Gevolgen speling op Citroen Berlingo achteras

Door de speling kunnen rare geluiden gehoord worden, overwegend bij het rijden over hobbels en putten in de weg. Het rijgedrag van de wagen kan er zelfs aanzienlijk door verslechteren. Aangezien de mindere wegligging uw veiligheid in gevaar brengt, adviseren wij de reparatie aan de Berlingo achteras zo snel mogelijk te (laten) verrichten. Bovendien is overmatige speling reden voor afkeur bij een GOCA autokeuring.

Vraag ons direct naar een Citroen Berlingo achteras of revisieset.

 

Citroen Berlingo achteras tweedehands varianten

Er zijn enkele verschillende uitvoeringen van de Citroen Berlingo achteras te herkennen. Zo onderscheidt men exemplaren met en zonder ABS en versies voorzien van remschijven of trommelremmen. Wij hebben de asuitvoeringen en revisiesets voor u bij elkaar gezet op onze Citroen Berlingo achteras cataloguspagina. Hier vindt u zowel een complete gebruikte achteras als een revisieset voor de MPV en de bedrijfswagen. Informeer bij ons verkoopteam naar de scherpe prijzen, zij kunnen u ook van dienst zijn om voor u de juiste versie of oplossing te vinden.

De vervanging van een complete achterbrug door een tweedehands achteras is de spoedigste oplossing en voorkomt extra werkzaamheden als de oude as al te veel gesleten is. Hieronder hebben wij een aantal Berlingo achteras varianten onder elkaar gezet waarbij vooral schijfremmen of trommelremmen een belangrijk verschil zijn.

Citroen Berlingo achteras tweedehands direct aanvragen

Berlingo achteras nieuw varianten

Wij leveren eveneens nieuwe Berlingo achterassen, hierin onderscheiden wij 2 varianten. Een variant is toepasbaar op de bestelwagen ofwel camionette, de tweede variant is gechikt voor de Multispace personenwagen. Remmen e.d. zijn op deze nieuwe assen niet aanwezig en dienen van de bestaande as te worden overgebouwd.

Citroen Berlingo achteras revisiesets links en rechts

Met een gezonde dosis mechaniekers ervaring kan de Citroen Berlingo achteras revisie in eigen beheer uitgevoerd worden, hiervoor kunt u bij ons revisiesets met daarin lagers en bussen voor zowel de linker als de rechter zijde betrekken. Uiteraard moet de revisie niet te lang op zich hebben laten wachten waardoor teveel slijtage is ontstaan. Bij overmatige speling zal montage van een reparatieset niet voldoende zijn om het vrije slag probleem op te lossen.

Citroen Berlingo achteras revisiesets direct aanvragen

Kijk voor meer gebruikte onderdelen Citroen Berlingo in onze voorraad.Uitvoeringen Citroen Berlingo achteras gebruikt en nieuw

Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras 4x4/ t1+t2/ dangel/ trommels/ zonder abs
Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras hulpveren/
Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras nieuw/ bestel/ t1+t2/ trommels + schijven/ +en-abs/ geen
Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras nieuw/ personen/ t1+t2/ trommels + schijven/ +en-abs/ geen
Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras revisieset/ links + rechts hetzelfde/ bus voor over
Citroen Berlingo achteras schijven/ +abs/ sensor l+r hetzelfde zie.4545a4
Citroen Berlingo achteras schijven/ +abs/ sensor l+r verschillend/ m59/ links 4545c9
Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras silentblok achterste/ zie.515262
Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras t3 b9/ schijven/ as zie 5148t7 5148t8 astap zie.517637
Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras trommels/ geen abs/ zie 514883 5148g1 rp 9830149780
Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras trommels/ met abs/ -2005/ sensor l+r gelijk 454585 4545a8
Bekijk hier de foto Citroen Berlingo achteras trommels/ met abs/ sensor l+r verschillend/ links 4545c9


In de automotive branche worden veel specialistische woorden en termen gebruikt, ook binnen een autoafbraak is dit het geval. Van een aantal veel voorkomende begrippen hebben wij voor u een woordenlijst opgesteld, zodat u weet wat er met een woord bedoeld wordt. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn bij de aanschaf van herbruikbare wisselstukken voor een Citroën of Peugeot automobiel.

Een splitsing is gemaakt in termen binnen het autobedrijf enerzijds en het autodemontagebedrijf met de Citroën en Peugeot occasie onderdelen anderzijds.

Stiba - brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.

ARN - het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche