U bevindt zich op: Sitemap > Autodemontage > Lichtmetalen alu velgen

Lichtmetalen - alu velgen Peugeot Citroen

Regelmatig hebben wij tweedehands aluminium velgen op voorraad. Een lichtmetalen velgenset geeft uw auto een veel betere look! Nu hoeft u het voor de prijs in ieder geval niet te laten, een gebruikte set is zeer betaalbaar. Uw stalen velgen kunt u dan bijvoorbeeld van winterbanden voorzien. Vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden.

Lichtmetalen velgen Peugeot tweedehands aluminium wielen

Zowel voor Citroen als Peugeot modellen hebben wij gebruikte, aluminium velgen beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Citroen lichtmetalen velgenset tweedehands en nieuw - aluminium wielen

 

Stel ons uw vraag over gebruikte velgen Citroen Peugeot

In de automotive branche worden veel specialistische woorden en termen gebruikt, ook binnen een autoafbraak is dit het geval. Van een aantal veel voorkomende begrippen hebben wij voor u een woordenlijst opgesteld, zodat u weet wat er met een woord bedoeld wordt. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn bij de aanschaf van herbruikbare wisselstukken voor een Citroën of Peugeot automobiel.

Een splitsing is gemaakt in termen binnen het autobedrijf enerzijds en het autodemontagebedrijf met de Citroën en Peugeot occasie onderdelen anderzijds.