U bevindt zich op: Sitemap > Autodemontage > Autosloperij

Autosloperij

Tweedehands wisselstukken met garantie van gespecialiseerde Citroen Peugeot autosloperijVroeger werd het verwerken van auto's 'slopen' genoemd, daarvan komt dan ook de term Autosloperij. Iedereen die eens in ons bedrijf is geweest snapt direct waarom wij een Citroën en Peugeot Autodemontagebedrijf zijn en dat de term autosloperij de lading niet dekt. 

In ons forse magazijn is elk onderdeel traceerbaar d.m.v. een geavanceerd computersysteem. In ons gehele pand wordt gewerkt op vloeistofdichte vloeren en alle vloeistoffen worden vlak na binnenkomst van het voertuig vakkundig afgezogen en gescheiden opgevangen.
 

Professionele autoafbraak

Uitgevoerd op professionele en moderne wijze is door middel van autodemontage reeds 98,7% van een auto herbruikbaar. Bekijk in onze rondleiding hoe moderne autoafbraak van Citroen en Peugeot automobielen bij Bart Ebben in zijn werk gaat.

Gebruikte wisselstukken voor vele modellen

In onze stock zijn gebruikte wisselstukken vindbaar voor de meer recente Citroën modellen als de C1, C2, C3, C3 Picasso, C4, C4 Picasso, C4 Cactus, C4 Aircross, C5, C6 en C8. Maar ook voor tweedehands onderdelen voor uw Citroën AX, Xsara, Xantia of XM kunt u prima bij ons terecht. Tevens beschikken wij over bedrijfswagen onderdelen voor de Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper.

Hetzelfde geldt voor Peugeot modellen als de Peugeot 106, 107, 108, 1007, 206, 207, 208, 2008, 306, 307, 308, 3008, 406, 407, 4007, 4008, 508, 5008, 607, 806, 807, RCZ en de bestelwagens Bipper, Partner, Expert, Boxer en zelfs de J5.
 

Vraag direct een tweedehands onderdeel uit ons autodemontagebedrijf aan

 

Tweedehands wisselstukken van hoge kwaliteit uit eigen autosloperij

Door continu controle op ons demontageproces waarborgen wij een hoge kwaliteit tweedehands wisselstukken. Daarbij garanderen wij door ons merkspecialisme ook een passend onderdeel voor uw wagen. De actuele voorraad auto onderdelen van onze autosloperij is te vinden in onze online onderdelencatalogus.

Het aanbod loopt sterk uiteen van een motorblok, versnellingsbak, turbo, kleppendeksel, cilinderkop, carterpan, EGR klep, ABS-ESP unit, ECU motorcomputer, BSI BSM zekeringkast, katalysator, uitlaatspruitstuk, inlaatspruitstuk, brandstoftank, brandstofpomp, luchtfilterhuis, gasklephuis, stuurhuis, servopomp, aircopomp, kachelmotor, kachelhuis, kachelbediening, tellerhuis, radio, veerpoot, fusee, draagarm, velgen of achteras tot aan een plofzak, bestuurderszetel, bijrijderszetel, stuurkolomschakelaar, achterlicht, koplamp, voorbumper, achterbumper, voorscherm, buitenspiegel, achterklep of motorkap, etc. 

Verzending autosloperij onderdelen

Wij verzenden dagelijks autosloperij onderdelen over de gehele wereld, een decennialange ervaring heeft ons geleerd uw autoonderdelen met grote zorg te verpakken en daarna zal een betrouwbare pakketdienst zorgen dat uw wisselstukken u in goede conditie bereiken.


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons direct een onderdelenaanvraag.

 

Citroen gebruikte onderdelen

Fiat gebruikte onderdelen

Peugeot gebruikte onderdelen

 

Stel ons uw vraag over gebruikte onderdelen Citroen Peugeot

In de automotive branche worden veel specialistische woorden en termen gebruikt, ook binnen een autoafbraak is dit het geval. Van een aantal veel voorkomende begrippen hebben wij voor u een woordenlijst opgesteld, zodat u weet wat er met een woord bedoeld wordt. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn bij de aanschaf van herbruikbare wisselstukken voor een Citroën of Peugeot automobiel.

Een splitsing is gemaakt in termen binnen het autobedrijf enerzijds en het autodemontagebedrijf met de Citroën en Peugeot occasie onderdelen anderzijds.

Stiba - brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.

ARN - het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche