U bevindt zich op: Sitemap > Autodemontage > Autodemontagebedrijf

Autodemontagebedrijf

Het verantwoord demonteren en verhandelen van gebruikte Citroën en Peugeot onderdelen is een waar specialisme geworden. Wij mogen onszelf dan ook met recht een Autodemontagebedrijf noemen. Termen als "sloperij" dekken al lang de lading niet meer. Klikt u hier voor alle info over onze onderdelenverkoop.  Of bekijk een rondleiding door ons autodemontagebedrijf.

De juiste onderdelen snel geleverd

Wij helpen u graag het juiste wisselstuk voor de Peugeot of Citroen te vinden op basis van het chassisnummer van de wagen. Daarbij kunnen we in vele gevallen nog van extra raad voorzien en leveren we het gewenste onderdeel snel en met garantie. Kortom goede service zoals u die van een moderne autosloperij mag verwachten.

Verder wordt in ons gehele pand gewerkt op vloeistofdichte vloeren en alle vloeistoffen worden vlak na binnenkomst van het voertuig vakkundig afgezogen en gescheiden opgevangen.

Gebruikte wisselstukken voor vele modellen

In onze stock zijn gebruikte wisselstukken vindbaar voor de meer recente Citroën modellen als de C1, C2, C3, C3 Picasso, C4, C4 Picasso, C4 Cactus, C4 Aircross, C5, C6 en C8. Maar ook voor tweedehands onderdelen voor uw Citroën AX, Xsara, Xantia of XM kunt u prima bij ons terecht. Tevens beschikken wij over bedrijfswagen onderdelen voor de Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper.

Hetzelfde geldt voor Peugeot modellen als de Peugeot 106, 107, 108, 1007, 206, 207, 208, 2008, 306, 307, 308, 3008, 406, 407, 4007, 4008, 508, 5008, 607, 806, 807, RCZ en de bestelwagens Bipper, Partner, Expert, Boxer en zelfs de J5.
 

Vraag direct een tweedehands onderdeel uit ons autodemontagebedrijf aan

Groot assortiment tweedehands onderdelen

Voor de genoemde modellen hebben wij een groot assortiment tweedehands Citroen onderdelen met meestal keuze uit diverse kwaliteiten en bijbehorende prijzen. Kijkt u gerust eens in onze voorraad of stuur ons een onderdeelaanvraag waarmee u zich het zoeken kunt besparen.

Het aanbod loopt sterk uiteen van een motorblok, versnellingsbak, turbo, kleppendeksel, cilinderkop, carterpan, EGR klep, ABS-ESP unit, ECU motorcomputer, BSI BSM zekeringkast, katalysator, uitlaatspruitstuk, inlaatspruitstuk, brandstoftank, brandstofpomp, luchtfilterhuis, gasklephuis, stuurhuis, servopomp, aircopomp, kachelmotor, kachelhuis, kachelbediening, tellerhuis, radio, veerpoot, fusee, draagarm, velgen of achteras tot aan een plofzak, bestuurderszetel, bijrijderszetel, stuurkolomschakelaar, achterlicht, koplamp, voorbumper, achterbumper, voorscherm, buitenspiegel, achterklep of motorkap, etc. 

Verzending autosloop onderdelen

Wij verzenden dagelijks autosloop onderdelen over de gehele wereld, een decennialange ervaring heeft ons geleerd uw autoonderdelen met grote zorg te verpakken en daarna zal een betrouwbare pakketdienst zorgen dat uw wisselstukken u in goede conditie bereiken.

In de automotive branche worden veel specialistische woorden en termen gebruikt, ook binnen een autoafbraak is dit het geval. Van een aantal veel voorkomende begrippen hebben wij voor u een woordenlijst opgesteld, zodat u weet wat er met een woord bedoeld wordt. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn bij de aanschaf van herbruikbare wisselstukken voor een Citroën of Peugeot automobiel.

Een splitsing is gemaakt in termen binnen het autobedrijf enerzijds en het autodemontagebedrijf met de Citroën en Peugeot occasie onderdelen anderzijds.

Stiba - brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.

ARN - het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche