U bevindt zich op: Sitemap > Autodemontage > Auto parts zoeken

Auto parts zoeken

Steeds frequenter komt de Engelse term Auto parts of carparts voorbij als het gaat om gebruikte onderdelen voor de Citroën of Peugeot. Door middel van autodemontage beschikken wij over zeer veel Citroen en Peugeot auto parts. Op onze website kunt u rechtstreeks zoeken in onze stock en uiteindelijk de beoogde auto wisselstukken bestellen.

 

Zoek hier auto parts in onze stock

 

Auto parts toezenden of zelf afhalen

Wij kunnen u de gewenste Citroen of Peugeot auto parts toezenden met tussenkomst van een gespecialiseerde pakketdienst. U bespaart dan kostbare tijd en ontvangt het onderdeel snel bij u in huis. Mocht u toch de voorkeur geven aan het zelf afhalen van de onderdelen, geeft u dit dan aan bij onze verkoop, het kan immers zijn dat een wisselstuk nog moet worden gedemonteerd. De autoparts worden dan voor u gereserveerd en dat bespaart u een lange wachttijd bij het afhalen.

 

Citroen Peugeot auto parts zoeken in grote stock tweedehands onderdelen

In de automotive branche worden veel specialistische woorden en termen gebruikt, ook binnen een autoafbraak is dit het geval. Van een aantal veel voorkomende begrippen hebben wij voor u een woordenlijst opgesteld, zodat u weet wat er met een woord bedoeld wordt. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn bij de aanschaf van herbruikbare wisselstukken voor een Citroën of Peugeot automobiel.

Een splitsing is gemaakt in termen binnen het autobedrijf enerzijds en het autodemontagebedrijf met de Citroën en Peugeot occasie onderdelen anderzijds.

Stiba - brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.

ARN - het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche