Kwaliteit & garanties tweedehands onderdelen

Garantie bij Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot gaat verder dan uw voordeur.
Geen enkel onderdeel wordt door ons geleverd zonder een nauwkeurige kwaliteitscontrole. De gewenste, gebruikte wisselstukken worden door ons bovendien zorgvuldig geselecteerd aan de hand van het chassisnummer van de wagen waarvoor ze benodigd zijn.

Mocht er met een door ons geleverd onderdeel desondanks een probleem ontstaan, dan is het aangenaam om terug te kunnen vallen op onze garantie.

Gebruikte onderdelen van Bart Ebben hebben standaard een garantie van 3 maanden. In deze periode wordt een onderdeel, als er zich problemen voordoen, geheel kosteloos vervangen (excl. arbeidsloon en verzendkosten).
 

Beschrijving kwaliteit & beschadigingen carrosseriedelen

Om een goede indruk van de exacte staat van de tweedehands carrosseriedelen in onze stock te geven, gebruiken wij een codesysteem uit de VS. Hiermee wordt de lokatie, aard en grootte van een beschadiging exact en overzichtelijk omschreven. U vindt de kwaliteitscodekaart met omschrijving hieronder (klik op de afbeelding voor een vergroting):

Kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot

Uitgebreide kwaliteitscontrole

Onze tweedehands onderdelen onderwerpen wij aan uitvoerige controles op hun werking in de auto en ook na demontage. Eventuele kleine tekortkomingen worden vermeld bij het onderdeel en zullen u door de verkoper worden medegedeeld op het moment van het maken van uw keuze. In geval van te grote afwijkingen wordt het wisselstuk uiteraard afkeurd. Hieronder zijn beelden verzameld van enkele testjes die wij zoal doen om de kwaliteit van gebruikte onderdelen vast te stellen, zoals bijvoorbeeld voor de parkeersensoren ofwel obstakelsensoren en het informatiescherm in het dashboard van de auto.

 

De achterruitverwarming in de achterklep.En de conditie van de veiligheidsgordels.Laat ons u helpen om spoedig de juiste reserve onderdelen te vinden, stuur ons eenvoudig een Citroen Peugeot Onderdelenaanvraag en wij gaan voor u aan de slag.

Bekijk ook 
onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden.


Keer terug naar onze homepage of bekijk onze online catalogus.

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.