bij Autoafbraak Bart Ebben vindt u altijd passende, gebruikte onderdelen voor CitroŽn & Peugeot.
Ruim 65.000 onderdelen in stock!
1
2
3

Welkom bij Autoafbraak Bart Ebben, de merkspecialist in originele, gebruikte en nieuwe Citroën | DS | Peugeot onderdelen

Wij zijn Bart Ebben, leverancier van gebruikte en nieuwe auto onderdelen Citroën | DS| Peugeot, Stiba KZD*** Autoafbraakbedrijf. Sinds Bart Senior in 1978 zijn garage voor Citroën DS opende, staat alles binnen ons bedrijf in het teken van originele onderdelen voor alle modellen Citroën | DS | Peugeot en sinds kort ook Opel (PSA merken). 

Met meer dan veertig jaar merkspecialisme hebben wij een enorme kennis van zowel moderne als klassieke modellen, beschikken wij over veel historische onderdeeldata en kunnen wij koppelingen maken die anderen niet kunnen maken. Dit alles doen wij in één van de modernste demontagebedrijven van Europa.
 

Gespecialiseerd in origineel Citroen | DS | Peugeot

Al meer dan 40 jaar is Bart Ebben gespecialiseerd in wisselstukken voor Citroën. Sinds 20 jaar is daar ook het specialisme in gebruikte onderdelen voor Peugeot en meer recent DS bij gekomen. Kijk hier voor meer informatie over ons.

Met ruim 65.000 onderdelen in vooraad is ons aanbod groot en door onze specialistische kennis weten we exact welk onderdeel nodig is. We helpen u graag om het juiste onderdeel te vinden.

Zoek eenvoudig een onderdeel in onze onderdelenvoorraad online of vraag vrijblijvend een onderdeel aan.
 

Circulaire reparatie met gebruikte onderdelen

Bij Bart Ebben zijn we fan van duurzaamheid. Wij volgen alle ontwikkelingen in de automotive-branche met belangstelling, maar vinden dat circulaire reparatie (reparatie met gebruikte onderdelen) op dit moment de meest duurzame manier van auto-onderhoud is en promoten dan ook van harte de circulaire economie.
 

Beter het origineel

Een onderdeel in een auto vervangen door een origineel occassie onderdeel is altijd de beste keuze. Het past immers perfect. Door onze kennis en zoekmethodiek weten wij exact welk onderdeel benodigd is en selecteren we exact het juiste originele, occassie onderdeel uit ons grote aanbod. Doordat wij niet stilstaan en nieuwe technologieën omarmen, besteld en betaald u uw onderdeel nóg sneller en eenvoudiger en leveren wij het vaak al binnen 24 uur.
 

Zoek eenvoudig en snel op onze website naar uw onderdeel.
 

Aangesloten bij

Bart Ebben hecht waarde aan erkenning. Daarom werken wij conform de richtlijnen van en zijn wij aangesloten bij:
 

Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven. KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg DemontagebedrijvenARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

 

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag, wilt u telefonisch een bestelling plaatsen of heeft u hulp nodig bij het vinden van een product? Neem gerust contact met ons op.

Dit zeggen onze klanten over ons

Hans
16-04-2021
Hartelijk dank voor de prima service bij het vinden van het binnenslot voor mijn Peugeot 306 cabrio....
Sebastiaan Hoogers
14-04-2021
Erg prettig als iemand je een beetje op weg helpt in het reparatieproces als je zelf redelijk handig...
Joep
06-04-2021
Ontzéttend bedankt voor jullie service. 👍👍
Mevr. A
29-03-2021
Wat een goede service! Snelle reactie op mijn vraag, goede prijs en zelfs spoedlevering was geen pro...