bij Autoafbraak Bart Ebben vindt u altijd passende, gebruikte & nieuwe onderdelen voor CitroŽn | DS | Peugeot.
Ruim 65.000 onderdelen in stock!
1
2
3

Welkom bij Autoafbraak Bart Ebben, de merkspecialist in originele, gebruikte en nieuwe Citroën | DS | Peugeot onderdelen

Wij zijn Bart Ebben, leverancier van gebruikte en nieuwe auto onderdelen Citroën | DS| Peugeot, Stiba KZD*** Autoafbraakbedrijf. Sinds Bart Senior in 1978 zijn garage voor Citroën DS opende, staat alles binnen ons bedrijf in het teken van originele onderdelen voor alle modellen Citroën | DS | Peugeot en sinds kort ook Opel (PSA merken). 

Met meer dan veertig jaar merkspecialisme hebben wij een enorme kennis van zowel moderne als klassieke modellen, beschikken wij over veel historische onderdeeldata en kunnen wij koppelingen maken die anderen niet kunnen maken. Dit alles doen wij in één van de modernste demontagebedrijven van Europa.
 

Gespecialiseerd in origineel Citroen | DS | Peugeot

Al meer dan 40 jaar is Bart Ebben gespecialiseerd in wisselstukken voor Citroën. Sinds 20 jaar is daar ook het specialisme in gebruikte onderdelen voor Peugeot en meer recent DS bij gekomen. Kijk hier voor meer informatie over ons.

Met ruim 65.000 onderdelen in vooraad is ons aanbod groot en door onze specialistische kennis weten we exact welk onderdeel nodig is. We helpen u graag om het juiste onderdeel te vinden.

Zoek eenvoudig een onderdeel in onze onderdelenvoorraad online of vraag vrijblijvend een onderdeel aan.
 

Circulaire reparatie met gebruikte onderdelen

Bij Bart Ebben zijn we fan van duurzaamheid. Wij volgen alle ontwikkelingen in de automotive-branche met belangstelling, maar vinden dat circulaire reparatie (reparatie met gebruikte onderdelen) op dit moment de meest duurzame manier van auto-onderhoud is en promoten dan ook van harte de circulaire economie.
 

Beter het origineel

Een onderdeel in een auto vervangen door een origineel occassie onderdeel is altijd de beste keuze. Het past immers perfect. Door onze kennis en zoekmethodiek weten wij exact welk onderdeel benodigd is en selecteren we exact het juiste originele, occassie onderdeel uit ons grote aanbod. Doordat wij niet stilstaan en nieuwe technologieën omarmen, besteld en betaald u uw onderdeel nóg sneller en eenvoudiger en leveren wij het vaak al binnen 24 uur.
 

Zoek eenvoudig en snel op onze website naar uw onderdeel.
 

Aangesloten bij

Bart Ebben hecht waarde aan erkenning. Daarom werken wij conform de richtlijnen van en zijn wij aangesloten bij:
 

Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven. KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg DemontagebedrijvenARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

 

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.

Dit zeggen onze klanten over ons

Yosuke
25-08-2021
Het product is aangekomen en past perfect. Heel erg bedankt voor je steun. Als ik nog meer problemen...
GŁnther
20-08-2021
Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne en vriendelijke communicatie en het snelle, ongecompliceer...
Andreas Thoene
18-08-2021
Altijd een goed aanspreekpunt voor onderdelen die niemand anders heeft.
Rainer
16-08-2021
De zending is goed ontvangen en alles was in orde. Bedankt voor de perfecte service, en ik zou je gr...