bij Autoafbraak Bart Ebben vindt u altijd passende, gebruikte onderdelen voor CitroŽn & Peugeot.
Ruim 65.000 onderdelen in stock!
1
2
3

Welkom bij Autoafbraak Bart Ebben, de merkspecialist in originele, gebruikte Citroën en Peugeot-onderdelen

Laten we ons even voorstellen: Wij zijn Bart Ebben, leverancier van gebruikte auto onderdelen Peugeot & Citroën als Stiba KZD*** Autoafbraakbedrijf. Sinds Bart Senior in 1978 zijn garage voor Citroën DS opende, staat alles binnen ons bedrijf in het teken van originele onderdelen voor alle denkbare modellen Citroën, Peugeot en sindskort ook DS, het luxemerk uit de PSA-stal. 

Met meer dan veertig jaar merkspecialisme hebben wij een enorme kennis van zowel moderne als klassieke modellen, beschikken wij over veel historische onderdeeldata en kunnen wij koppelingen maken die anderen niet kunnen maken. Dit alles doen wij in een modern demontagebedrijf dat de term autosloperij ruimschoots ontgroeid is.
 

Gespecialiseerd in origineel Citroen | DS | Peugeot

Al meer dan 40 jaar is Bart Ebben gespecialiseerd in wisselstukken voor Citroën. Sinds 20 jaar is daar ook het specialisme in gebruikte onderdelen voor Peugeot en meer recent DS bij gekomen. Kijk hier voor meer informatie over ons.

Met ruim 65.000 onderdelen in vooraad is ons aanbod groot en door onze specialistische kennis weten we exact welk onderdeel nodig is. We helpen u graag om het juiste onderdeel te vinden.

Zoek eenvoudig een onderdeel in onze onderdelenvoorraad online of vraag vrijblijvend een onderdeel aan.
 

Circulaire reparatie met gebruikte onderdelen

Bij Bart Ebben zijn we fan van duurzaamheid. Wij volgen alle ontwikkelingen in de automotive-branche met belangstelling, maar vinden dat circulaire reparatie (reparatie met gebruikte onderdelen) op dit moment de meest duurzame manier van auto-onderhoud is en promoten dan ook van harte de circulaire economie.
 

Beter het origineel

Een onderdeel in een auto vervangen door een origineel occassie onderdeel is altijd de beste keuze. Het past immers perfect. Door onze kennis en zoekmethodiek weten wij exact welk onderdeel benodigd is en selecteren we exact het juiste originele, occassie onderdeel uit ons grote aanbod. Doordat wij niet stilstaan en nieuwe technologieën omarmen, besteld en betaald u uw onderdeel nóg sneller en eenvoudiger en leveren wij het vaak al binnen 24 uur.
 

Zoek eenvoudig en snel op onze website naar uw onderdeel.
 

Aangesloten bij

Bart Ebben hecht waarde aan erkenning. Daarom werken wij conform de richtlijnen van en zijn wij aangesloten bij:
 

Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven. KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg DemontagebedrijvenARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

 

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag, wilt u telefonisch een bestelling plaatsen of heeft u hulp nodig bij het vinden van een product? Neem gerust contact met ons op.
+31 24 3456895
info@bartebben.be

Vandaag tot 17:30 bereikbaar

Dit zeggen onze klanten over ons

Ernst Jan
19-10-2020
As ziet er goed uit! 🤩 het paste allemaal en vandaag is de auto goedgekeurd dus iedereen wee...
Stefan Becht
21-09-2020
Hallo Bart, heel erg bedankt voor dit geweldige bericht. Nogmaals bedankt voor uw snelle werk. Ik za...
Markus Schm
25-08-2020
Ik was zeer tevreden over het onderdeel en kon het probleemloos installeren en het werkt perfect.
Filip Van Vracem
16-07-2020
Het pakketje is vandaag al geleverd, bedankt voor de snelle service!